Etiket Sonuçları: bilinç

“KIZILAY SOKAĞI” ŞENLİĞİ

Nis

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi'nin öncülüğünde başlatılan, Milli Müdafaadan Milli Kalkınmaya #TürkiyeYüzyılı’nın Kadınları Yüzyılın Kadın İstihdamı Sistemi #İşPozitif Projesinin Tanıtım Programı

VEZİRKÖPRÜ DOKAP PROJESİNDE

Meslek tanıtım haftası .İlçemiz Vezirköprü Süleyman Orhan ULUÇAY ANAOKULU ile meslek tanıtım günü düzenledik.

Ara

23-24 Aralık 2023 tarihlerinde yapılacak olan 2023/1 dönem sınavında, geçerli kimliği ve fotoğraflı sınav giriş belgesi olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Açık Öğretim Lisesi Sisteminde fotoğrafı yüklü olmayan öğrencilerimizin biyometrik fotoğrafını Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne götürerek sisteme yükletmesi gerekmektedir.

İlçemizde CUMHURİYETİN 100.YIL SERGİSİ düzenlendi.

Kurumumuz El Sanatları Öğretmeni Nuran ÇUKUR, VEZİRKÖPRÜ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ'ne atandı.

29 Ekim Cumhuriyet  Bayramı’ nın  100. Yıl etkinlikleri kapsamında Samsun Cumhuriyet   Meydanında yapılan Halk Eğitimi müdürlüğü  sergisi büyük beğeni kazandı. Sergi 23/10/2023 tarihinde başlayıp 24/10/2023  tarihinde saat 18,00 sona erecek. Sergide özellikle Susuz bezi , Sarıdibek  ve Tahtaköprü kilimi tanıtıldı. Serginin tanıtımını Kurum öğretmeni Nuran ÇUKUR. Usta öğreticiler  Selma KAVAKLI, Aslı  ACAR   ve Tahtaköprü kıyafetiyle  kursiyer Hatice İNAN ‘ da  katıldı.

Halk Eğitimi müdürlüğü    tarafından düzenlenen Samsun Cumhuriyet   Meydanında  ki sergiye Samsun Valisi sayın Orhan TAVLI, İl Milli Eğitim Müdürü sayın Murat AĞAR, il Milli Eğitim Müdür yardımcıları  Sayın Hanife ÖZTÜRK ERDİN,Sayın Hüseyin AKSAKAL    sayıda vatandaş katıldı.

Halk Eğitimi müdürü Mustafa KAYA; serginin düzenlenmesinde emekleri geçen kurum öğretmeni Nuran ÇUKUR ‘ a , usta öğreticiler  Selma KAVAKLI’ ya  Aslı  ACAR ‘ a  ve Tahtaköprü kıyafetiyle  katılan  kursiyer Hatice    İNAN ‘ a ve kurum çalışanı Mustafa ŞEN ‘ e teşekkür etti.

Polonya ekibi kurumumuzu ziyaret etti.

Vezirköprü Atatürk Ortaokulu  öğretmenleri

Ahmet DEVİREN (Fen Bilimleri Öğretmeni),Bülent ÇAM (İngilizce Öğretmeni) tarafından yürütülen projeye katılan Polonya ekibi kurumumuzu ziyaret etti.

KADINA ŞİDDETİ ÖNLEME SEMİNERİ

1-31 Meme Kanseri Farkındalık Ayı

DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ tarafından her yıl düzenlenen MEME KANSERİ BİLİNÇLENDİRME SEMİNERİ konferans salonumuzda verildi.