Etiket Sonuçları: meb

May

“KIZILAY SOKAĞI” ŞENLİĞİ

May

Açık Öğretim Ortaokulunda kayıtlı [yurt dışında (KKTC hariç) bulunan öğrenciler, engelli öğrenciler ile tutuklu ve hükümlü öğrenciler hariç] öğrencilerin 2023-2024 eğitim öğretim yılı 3. Dönem sınavları e-Sınav merkezlerinde 01 Temmuz 2024 - 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Öğrencilerin e-Sınavlara katılabilmeleri için 06 Mayıs 2024 - 21 Mayıs 2024 tarihi saat 23.59'a kadar e-Sınav randevusunu almaları  gerekmektedir.

Randevu işlemlerini öğrenci sayfanızdan, halk eğitimi merkezleri veya 444 0 632 MEBİM çağrı merkezi aracılığıyla alabilirsiniz.

Randevu oluşturan öğrencilerin randevularında değişiklik yapılmayacaktır!

Güncel haberler ve duyurular için Açık Öğretim Ortaokulu internet sayfamızı takip ediniz.

e-Sınav Randevu İşlemleri İçin Tıklayınız

HEMBA SİSTEMİ ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPILABİLECEK KURSLAR LİSTESİ

KURSLAR İÇİN  TIKLAYINIZ

Tem

Usta Öğretici başvuruları 1-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında e-yaygın sistemi üzerinden yapılacaktır.

Tem

Usta Öğreticiler için geçici liste açıklandı.

Usta öğretici başvuruları 1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında e-devlet üzerinden yapılcaktır.