DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ tarafından her yıl düzenlenen MEME KANSERİ BİLİNÇLENDİRME SEMİNERİ konferans salonumuzda verildi.

Eyl

2022 USTA ÖĞRETİCİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI KURUMUMUZ KONFERANS SALONUNDA YAPILDI.

Eyl

OKUMA YAZMA KURSLARIMIZ DEVAM EDİYOR.

Eyl

KURUMUMUZ VE İLÇEMİZ KURUMLARI ARASINDA İŞBİRLİĞİ.

KURUM YÖNETİMİMİZDEN İLÇEMİZDEKİ KURUMLARA ZİYARET...

YEMEK YARIŞMASINDA 1.LİK;SIFIR ATIK YARIŞMASINDA 2.LİK VE 3.LÜK

Eylem Planı -->Kurumsal kapasite-Gelişim-Fikir Alış verişi-İşbirliği

Haz

VEZİRKÖPRÜ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ ERASMUS+ KA1 PROJESİ YAYGINLAŞTIRMA SEMİNERİ YAPILDI.

Haz

Vezirköprü Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında açılmış olan Aşçı Yardımcılığı kursumuzdan sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerimize belgeleri takdim edildi.

Haz

VEZİRKÖPRÜ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ HAYAT BOYU ÖĞRENMEYİ, "HAYATIN HER ALANINA" TAŞIMAYA DEVAM EDİYOR.

KURSLARIMIZLA HAYATIN HER ALANINDA HİZMET VERMEYE ÇALIŞIYORUZ.

Haz

Vezirköprü Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak SIFIR ATIK çalışmalarına destek vermeye devam ediyoruz.

Haz

Sanat etkinliklerine destek olmaya devam ediyoruz.

Haz

Okul Öncesi Erken Çocukluk dönemi çocukları ile ZEKA OYUNLARI faaliyeti sona erdi.

Haz

ARICILIK KURSU SONA ERDİ.

Haz

Aile Okulu Eğitici Eğitimi ,Konferans salonumuzda başladı.

Haz

15 TEMMUZ ŞEHİTLER VE DEMOKRASİ PARKINDA GÖSTERİMİ YAPILAN "SEVGİLİ BARIŞ" ADLI TİYATRO BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI.