Etiket Sonuçları: Geri Dönüşüm

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde kutlandı.

TBMM'nin açılışının 102. yılında ilçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Kurum Müdürümüz Mustafa Kaya, Müdür Yardımcımız Banu Seni rehberliğinde görevlendirilen usta öğreticilerimizin hazırladığı el emeği "geri dönüşüm" oyuncak ve hediyeler, öğrencilere dağıtıldı.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüz tarafından başlatılan;

Hayat boyu öğrenme kurumlarında sosyal ve kültürel faaliyetler yapılarak geri dönüşüm, sıfır atık, çevre bilinci, iklim değişikliği, su ve enerji tasarrufu gibi konularda toplumsal bilincin artırılması, çevreye saygılı, kaynakların etkin kullanıldığı, geri dönüşümün ekonominin vazgeçilmez parçalarından biri haline geldiği üretim ve tüketim kültürünün oluşturulması amacıyla "Geri Dönüşüm" ve " Sıfır Atık" Temalı Eğitim ve Farkındalık Çalışmaları kapsamında; Ücretli Usta Öğreticilerimize Seminer Verildi.

Eyl

2017 yılında Cumhurbaşkanlığı bünyesinde başlatılan ve tüm ülkemizde hızla devam eden Sıfır Atık Projesine katkılarımız devma ediyor.

Eski Açık Lise, Açık Ortaokul Kitaplarınızı Geri Dönüşüm İçin Merkezimize Getirebilirsiniz.