Polonya ekibi kurumumuzu ziyaret etti.

Vezirköprü Atatürk Ortaokulu  öğretmenleri

Ahmet DEVİREN (Fen Bilimleri Öğretmeni),Bülent ÇAM (İngilizce Öğretmeni) tarafından yürütülen projeye katılan Polonya ekibi kurumumuzu ziyaret etti.

KADINA ŞİDDETİ ÖNLEME SEMİNERİ

1-31 Meme Kanseri Farkındalık Ayı

Eyl

AÇIK LİSE -YENİ KAYIT & KAYIT YENİŞLEME İŞLEMLERİ BAŞLADI.

Eyl

Kurumumuzda açılan kurslarda görev alabilecek usta öğreticiler için kesin liste.

Eyl

Kurumumuzda açılan kurslarda görev alabilecek usta öğreticiler için geçici liste

Ağu

Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sisteminde yer alan bilgilerinizi güncelleyiniz.

Tem

Usta Öğretici başvuruları 1-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında e-yaygın sistemi üzerinden yapılacaktır.

Haz

ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK KURUMUMUZCA AÇILAN DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSUMUZDA YIL BOYUNCA FARKLI DERSLERDEN YARARLANAN VE AYT -TYT DENEME SINAVLARIYLA KENDİLERİNİ  DEĞERLENDİREN ÖĞRENCİLERİMİZ BİR YIL BOYUNCA YAPTIKLARI ÇALIŞMALARI YARIN İTİBARİYLE DEĞERLENDİRECEKLERİ GÜN GELDİ. SINAVDA KENDİLERİNE BAŞARILAR DİLİYOR,  EMEKLERİNİN KARŞILIKLARINI ALMALARINI UMUYORUZ.

BU HEYECANLI GÜNDE ONLARIN YANINDA OLDUĞUMUZU HİSSETTİREBİLMEK ADINA KURUM MÜDÜRÜ MUSTAFA KAYA VE KURUM MÜDÜR YARDIMCISI BANU SENİ TARAFINDAN KURUMDA İSİMLERİNE ÖZEL BASILAN KUPALAR HEDİYE EDİLDİ.

EMEK VEREN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERKEN KURSLARIMIZDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZ AYHAN YILDIZ,ERHAN ÇAMURCU,İLKER ÇETİNKARA,NURULLAH TOK,SEDAT YÜKSEL,YAHYA BELURVE YÜCEL ZAHİRECİ 'YE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

MUSTAFA KAYA

KURUM MÜDÜRÜ

Haz

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI , YIL SONU SERGİ ETKİNLİĞİMİZ 07 HAZİRAN 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILDI. SERGİMİZ; VEZİRKÖPRÜ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI, KONFERANS SALONUNDA SAAT 14.00' TE AÇILIŞ TÖRENİNİN ARDINDAN BAŞLADI.

Ock

İçeriği sürekli güncellenen ve farklı kesimlerden birçok kişiye ulaştırılan eğitimlere muhtarlar da dahil edildi. Aile Okulu Projesiyle belirlenen 14 alanda Türkiye'nin dört bir yanında muhtarlara dersler veriliyor.Anne babalara, sosyal beceri, aile içi iletişim yönetimi, teknoloji kullanımı, ahlaki gelişim, stres yönetimi, sağlıklı beslenme, çevre, ilk yardımın aralarında bulunduğu 14 farklı konuda eğitim veren Aile Okulu Projesi'ne muhtarlar da dahil edildi.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan "Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz" projesi  kapsamında Vezirköprü Belediye Kültür Merkezinde , şef Serhat YILDIZ yönetiminde Türk Müziği konseri verildi.

Ock

Türk Müziği Konserine davetlisiniz...

AÇIK LİSE sistemine kayıtlı olan iletişim bilgilerinizi güncelleyiniz.

"Elyaftan Tezgâha Kültürel Yansımalar:Kenevirin Sırrı " "Ürün Sergisi"