23 Nisan Kutlu Olsun……."Minik Eller, Büyük Hayaller" Projesi

Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz olan Çocuklarımızla Buluşuyor

“Bakanlığımıza bağlı bütün  eğitim kurumlarında 2024 yılında öğretim programlarının yanında öğrencilerde özgüven ve sorumluluk duygusu geliştirmeye, yeni ilgi alanları oluşturulması ,milli ve kültürel değerleri kazandırmaya yönelik kültürel,sanatsal ve sosyal etkinlikler düzenlenmektedir.”

Nis

- Açık Öğretim  Lisesi 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 3. dönem kayıt yenileme işlemleri  19 Nisan 2024 tarihinden, 13 Mayıs 2024 tarihi mesai bitiminde kadar yapılabilecektir.

Nis

AÇIK ÖĞRETİM KURUMLARI 2023-2024 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR.

Sonuçlarınızı görmek için tıklayınız.

VEZİRKÖPRÜ DOKAP PROJESİNDE

Meslek tanıtım haftası .İlçemiz Vezirköprü Süleyman Orhan ULUÇAY ANAOKULU ile meslek tanıtım günü düzenledik.

Açık Öğretim Ortaokulu 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ikinci dönem e-Sınav randevu alma işlemleri 8 Şubat 2024 - 19 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir.

2. Dönem sınavları e-Sınav merkezlerinde 1 Mart 2024 - 29 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.  Öğrencilerin sınavlara katılabilmeleri için 19 Şubat 2024 tarihi saat 23.59'a kadar e-Sınav randevusunu almaları  gerekmektedir. Randevu işlemlerini öğrenci sayfanızdan, halk eğitimi merkezleri veya 444 0 632 MEBİM çağrı merkezi aracılığıyla alabilirsiniz.

e-Sınav randevusu almayan öğrenciler için  resen atama yapılmayacaktır.

Randevu oluşturan öğrencilerin randevularında değişiklik yapılmayacaktır!

Güncel haberler ve duyurular için Açık Öğretim Ortaokulu internet sayfamızı takip ediniz.

HEMBA SİSTEMİ ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPILABİLECEK KURSLAR LİSTESİ

KURSLAR İÇİN  TIKLAYINIZ

Ara

ÖNEMLİ DUYURU! ÖNEMLİ DUYURU!

Ara

23-24 Aralık 2023 tarihlerinde yapılacak olan 2023/1 dönem sınavında, geçerli kimliği ve fotoğraflı sınav giriş belgesi olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Açık Öğretim Lisesi Sisteminde fotoğrafı yüklü olmayan öğrencilerimizin biyometrik fotoğrafını Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne götürerek sisteme yükletmesi gerekmektedir.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda  Diyabet Haftası bilgilendirme semineri yapıldı.

Samsun il Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan Organ Nakli Semineri verildi.

İlçemizde CUMHURİYETİN 100.YIL SERGİSİ düzenlendi.

Kurumumuz El Sanatları Öğretmeni Nuran ÇUKUR, VEZİRKÖPRÜ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ'ne atandı.

29 Ekim Cumhuriyet  Bayramı’ nın  100. Yıl etkinlikleri kapsamında Samsun Cumhuriyet   Meydanında yapılan Halk Eğitimi müdürlüğü  sergisi büyük beğeni kazandı. Sergi 23/10/2023 tarihinde başlayıp 24/10/2023  tarihinde saat 18,00 sona erecek. Sergide özellikle Susuz bezi , Sarıdibek  ve Tahtaköprü kilimi tanıtıldı. Serginin tanıtımını Kurum öğretmeni Nuran ÇUKUR. Usta öğreticiler  Selma KAVAKLI, Aslı  ACAR   ve Tahtaköprü kıyafetiyle  kursiyer Hatice İNAN ‘ da  katıldı.

Halk Eğitimi müdürlüğü    tarafından düzenlenen Samsun Cumhuriyet   Meydanında  ki sergiye Samsun Valisi sayın Orhan TAVLI, İl Milli Eğitim Müdürü sayın Murat AĞAR, il Milli Eğitim Müdür yardımcıları  Sayın Hanife ÖZTÜRK ERDİN,Sayın Hüseyin AKSAKAL    sayıda vatandaş katıldı.

Halk Eğitimi müdürü Mustafa KAYA; serginin düzenlenmesinde emekleri geçen kurum öğretmeni Nuran ÇUKUR ‘ a , usta öğreticiler  Selma KAVAKLI’ ya  Aslı  ACAR ‘ a  ve Tahtaköprü kıyafetiyle  katılan  kursiyer Hatice    İNAN ‘ a ve kurum çalışanı Mustafa ŞEN ‘ e teşekkür etti.

Polonya ekibi kurumumuzu ziyaret etti.

Vezirköprü Atatürk Ortaokulu  öğretmenleri

Ahmet DEVİREN (Fen Bilimleri Öğretmeni),Bülent ÇAM (İngilizce Öğretmeni) tarafından yürütülen projeye katılan Polonya ekibi kurumumuzu ziyaret etti.